17 січ. 2022 р.

«Хенкель» передав 18500 упаковок пральних засобів для сімей, що мають хворих на рак дітей

Компанія ТОВ «Хенкель Україна» та її бренди Persil, Losk, Silan і Somat спільно з Лінією магазинів EVA передали 18 500 упаковок засобів для прання благодійному фонду «Таблеточки».

Цей пакет допомоги зібраний у межах спеціальної партнерської акції солідарності для покупців торговельної мережі Eva та брендів «Хенкель». Підтримка була спрямована на допомогу родинам, що мають онкохворих дітей, і розподілена між профільними медичними закладами, які рятують дитячі життя, в українських регіонах.  Це:

  • Миколаївська обласна дитяча клінічна лікарня;
  • Черкаський обласний онкологічний диспансер Черкаської обласної ради;
  • НДСЛ «Охматдит» МОЗ України;
  • Дніпропетровська обласна дитяча клінічна лікарня Дніпропетровської обласної ради.

«Надавати підтримку тим, хто її потребує — це покликання справжніх лідерів. Тому український підрозділ міжнародної компанії «Хенкель» реалізовує програми соціальної солідарності, які несуть користь суспільству. Спільно з нашими партнерами ми допомагаємо людям здолати складні життєві ситуації та подолати життєві виклики», — прокоментував Марко Мінтас, директор бізнес-підрозділу «Засоби для прання та догляду за оселею» компанії «Хенкель» в Україні.

«Хенкель» в Україні — один із постійних великих корпоративних партнерів благодійного фонду «Таблеточки», через який регулярно надає підтримку онкохворим дітям і медичним закладам.

Лінія магазинів EVA є постійним партнером Henkel у реалізації соціальних програм. Наприклад, у розпал першої хвилі пандемії коронавірусу компанії передали засоби індивідуального захисту низці медичних закладів України.