8 вер. 2021 р.

50 тисяч пакунків пральних засобів для людей похилого віку від «Хенкель» в Україні та Rozetka

Компанія «Хенкель» в Україні та її бренди Persil, Losk, Perwoll, Somat, Silan і Bref передали 50 тисяч упаковок засобів для прання підопічним благодійного фонду «Життєлюб». Акцію з підтримки Ді та Ба організував бізнес-підрозділ «Засоби для прання та догляду за оселею» «Хенкель» в Україні.

Другий рік поспіль благодійні колаборації брендів «Хенкель» в Україні з найбільшим українським маркетплейсом Rozetka допомагають літнім людям.

«У 2021 році спільними зусиллями трьох партнерів і завдяки споживачам продукції брендів Persil, Losk, Rex, Perwoll, Somat, Bref і Clin було передано до благодійного фонду «Життєлюб» 50 000 пакунків пральних засобів. Таким чином ми допомогли забезпечити пакетом допомоги — річним запасом пральних засобів — близько 1 600 літних людей», — повідомив Марко Мінтас, директор бізнес-підрозділу «Засоби для прання та догляду за оселею»  «Хенкель» в Україні.

У 2020 році бренди Persil Losk, Rex, Perwoll, Somat, Bref і Clin так само ділилися зі старенькими часткою своїх прибутків із продажу і перерахували для фонду «Життєлюб» кошти на закупівлю 2 200 продуктових наборів із товарами першої необхідності. Ця допомога надійшла їм у період найбільш суворих карантинних обмежень, які були впроваджені в Україні, коли сюди докотилася хвиля пандемії COVID-19.

Ця допомога стала частиною глобальної програми солідарності світового лідера індустрії виробництва засобів для гігієни та чистоти — компанії Henkel. Окрім допомоги вразливим верствам населення, вона включала масштабну адресну підтримку для сотень лікарів і десятків медичних закладів України у період першої хвилі пандемії COVID-19. Бренди компанії «Хенкель» в Україні ділилися часткою прибутків задля допомоги лікарям і медичним закладам. Загальний пакет програм компанії «Хенкель» в Україні та її брендів для протистояння пандемії COVID-19 в Україні сягнув 2 млн грн.

Олена Андрощук Керівник відділу корпоративних комунікацій компанії «Хенкель» в Україні Київ, вул. Петра Сагайдачного, 1 +38-044-247-51-00 elena.androschuk@henkel.com Завантажити візитну картку Додати до Моя Колекція