11 лист. 2021 р.

Cталий розвиток

Бренди «Хенкель» передали допомогу «Червоному хресту» для українських родин, які потребують підтримки

Компанія «Хенкель Україна» та її бренди Persil, Losk, Silan та Somat провели нову благодійну акцію, щоб надати підтримку українським родинам, які опинились у складних життєвих обставинах. Спільно з покупцями української мережі товарів повсякденного споживання Fozzi бренди світового лідера зібрали та передали волонтерам українського підрозділу відомої міжнародної організації «Червоний хрест» 3 500 пакунків пральних засобів.

Акцію солідарності організував бізнес-підрозділ «Засоби для прання та догляду за оселею» «Хенкель» в Україні.

«Протягом тривалого часу бренди «Хенкель» разом зі своїми споживачами та провідними торгівельними платформами реалізовують спільні благодійні проекти та діляться часткою прибутків з людьми, які потребують допомоги. Такі активності з корпоративного волонтерства — гарна традиція нашої компанії, і ми вдячні волонтерам «Хенкель» та нашим партнерам за активну віддану підтримку таких колаборацій», — прокоментував підсумки проекту Марко Мінтас, директор бізнес-підрозділу «Засоби для прання та догляду за оселею»  «Хенкель» в Україні.

Допомога та підтримка від брендів провідного світового виробника товарів для гігієни, краси та догляду за оселею «Хенкель» здійснюється на постійній основі: компанія спрямовує частку прибутків на фінансування соціальних ініціатив для медиків, лікарень та їх пацієнтів, самотніх літніх людей і дітей батьківської опіки, а також представників інших соціально вразливих верств населення.

Така підтримка від світового лідера індустрії виробництва засобів для гігієни, краси та чистоти — частина глобальної програми солідарності компанії Henkel. Окрім допомоги вразливим верствам населення, вона включала масштабну адресну підтримку для сотень лікарів і десятків медичних закладів України у період пандемії COVID-19. Загальний пакет програм компанії «Хенкель» в Україні та її брендів для протистояння пандемії COVID-19 в Україні сягнув 2 млн грн.

Олена Андрощук Керівник відділу корпоративних комунікацій компанії «Хенкель» в Україні Київ, вул. Петра Сагайдачного, 1 +38-044-247-51-00 elena.androschuk@henkel.com Завантажити візитну картку Додати до Моя Колекція