25 серп. 2021 р.

Бренд Somat компанії «Хенкель» в Україні з покупцями мережі Епіцентр зібрали кошти на допомогу вихованцям дитячого будинку-інтернату

«Хенкель» в Україні та її бренд Somat спільно з мережею Епіцентр надали благодійну допомогу вихованцям будинку-інтернату для дітей з інвалідністю.

80 тисяч гривень були зібрані брендом спільно з покупцями мережі Епіцентр: по 10 гривень з кожної покупки будь-якої продукції Somat компанія «Хенкель» в Україні спрямувала на придбання необхідного обладнання та речей для будинку-інтернату.

На зібрані в ході благодійної акції кошти для Меджибізького дитячого будинку-інтернату на Хмельниччині були придбані холодильник, сушильна машина, а також рушники, простирадла та набори постільної білизни — загалом понад 30 позицій.

«Потреб у нашого закладу чимало, і ми дуже вдячні благодійникам — компанії «Хенкель» в Україні та мережі Епіцентр —  за цю допомогу! — прокоментувала Любов Приймак, директорка комунального соціально-медичного закладу «Меджибізький дитячий будинок-інтернат». — Їх підтримка допоможе облаштувати зручний побут і затишок для наших вихованців».
Компанія «Хенкель в Україні» та її бренди на постійній основі надають благодійну підтримку, спрямовуючи частину прибутків на фінансування соціальних ініціатив для медиків, лікарень та їх пацієнтів, самотніх літніх людей, а також представників інших соціально вразливих верств населення.

«Глобальні ініціативи компанії Henkel у сфері соціальної підтримки покликані допомагати людям — соціально незахищеним та вразливим, дитячим будинкам та медичній сфері. До кінця року «Хенкель» в Україні проведе ще декілька аналогічних благодійних заходів, спрямованих на допомогу самотнім літнім людям, дітям та безпритульним тваринам, як із мережею Епіцентр, так і з іншими нашими партнерами», — прокоментув Марко Мінтас, генеральний менеджер бізнес-підрозділу «Засоби для прання та догляду за оселею», «Хенкель» в Україні.

Комплексні програми солідарності світового лідера індустрії виробництва засобів для гігієни та чистоти — компанії Henkel — спрямовані на підтримку працівників, клієнтів, партнерів, громад і місцевих мешканців.

Найбільш масштабною стала адресна підтримка лікарів та медичних закладів України у період першої хвилі пандемії COVID-19. Загальний пакет програм компанії «Хенкель» в Україні та її брендів для протистояння пандемії COVID-19 в України перевищив 2 млн грн. Бренди компанії «Хенкель» в Україні Fa, Persil, Bref, Perwoll, Silan, Somat, Clin і Rex ділились частиною прибутків на допомогу лікарям та медичним закладам. А бренд Losk виступив співорганізатором благодійного проєкту з надання допомоги для закупівлі наборів продуктів і товарів першої необхідності для 2200 літніх людей.

Олена Андрощук Керівник відділу корпоративних комунікацій компанії «Хенкель» в Україні Київ, вул. Петра Сагайдачного, 1 +38-044-247-51-00 elena.androschuk@henkel.com Завантажити візитну картку Додати до Моя Колекція