Oil Ultime

Schwarzkopf Professional вважає, що #СправжняКраса - це більше, ніж просто гарний вигляд; це поєднання зовнішньої привабливості і внутрішнього балансу. Використовуючи найцінніші інгредієнти - високоефективні натуральні очищені олії та ароматичні ефірні олії – Oil Ultime забезпечує легкий блиск, і допомагає клієнтам салону втекти від метушні повсякденного життя і знайти внутрішній баланс під час чуттєвих церемоній у салоні.

Oil Ultime вирізняється своєю можливістю підкреслювати зовнішню красу надаючи природнє сяйво волоссю. Релаксуючі процедури допомагають сховатися від рутини та відновити свій внутрішній баланс.

Oil Ultime містить випарювані та розчинні олії для досягнення найкращих результатів, не обтяжуючи волосся. 100% очищені олії натурального походження додають волоссю спокусливий блиск і гладкість, в той час як розслаблююча арома-процедура в салоні - з набору ароматичних ефірних олій, що беруть своє натхнення у сучасній ароматерапії - допомагають клієнтам втекти від метушні повсякденного життя.