27 квіт. 2023 р.

«Хенкель» в Україні у ТОП 50 найкращих роботодавців

Henkel в Україні увійшов до рейтингу 50 найкращих роботодавців, які забезпечують найбільш комфортні та стабільні умови праці своїм співробітникам, безпечні умови праці та широкий пакет соціальної підтримки.

Рейтинг «50 найкращих роботодавців воєнного часу» складено Forbes Ukraine, порталом пошуку роботи Work.ua та експертами.

Під час підготовки рейтингу його укладачі опрацювали майже 30 тисяч анкет працівників найбільших українських компаній. Привабливість роботодавців оцінювалася за такими параметрами, як сила її бренда, умови праці та соціальний пакет, відчуття захищеності співробітників і  можливості для їхнього розвитку.

«Ми щиро пишаємося досягненим нашою командою результатом. Саме часи важких випробувань показують нашу єдність, прагнення підтримати одне одного, готовність компанії та її команд бути надійним союзником за будь-яких обставин, — прокоментувала результати рейтингу президент «Хенкель» в Україні Олена Єфремова-Курсік. — Як кожна українська компанія, «Хенкель» динамічно пристосовується до роботи у нових умовах, підтримуючи своїх співробітників і партнерів. Результати рейтингу від Forbes Ukraine та його експертного журі свідчать: ми всі разом знайшли рівновагу, підтримуючи постійне спілкування між колегами, а також взаємну підтримку команд.  Кожен із колег у «Хенкель» на практиці довів сталість наших спільних цінностей — бути надійним плечем для колег, бізнес-партнерів, суспільства та громад присутності».

Команда Henkel зосередилася на наданні широкого спектра допомоги для колег з України. Проєкти підтримки для співробітників «Хенкель», впроваджені з початку воєнного вторгнення, отримали схвалення укладачів рейтингу й експертного журі: «Фокус у кадровій політиці – на безпеці та захищеності співробітників. Група не скорочувала людей і зарплати, виплатила по 34 000 грн. допомоги кожному працівникові, компенсувала частину вартості оренди житла для евакуйованих фахівців. При потребі працівники, та члени їх сімей можуть скористатися офісом, частина якого облаштована як прихисток на час повітряних тривог,  є безперебійне енергопостачання, запаси іжі, води та медикаментів», — описують заходи підтримки від компанії «Хенкель» для українських колег автори Forbes Ukraine.

Загальний пакет корпоративної підтримки для співробітників українських бізнесів «Хенкель» з початку російського вторгнення до України сягнув 34 млн грн., включаючи допомогу для переїзду та розміщення на безпечних територіях України та поза її межами, екстрену фінансову підтримку.

Серед інших заходів підтримки — повне збереження заробітних плат, незважаючи на тимчасову зупинку виробництв і бізнес-процесів, своєчасний щорічний перегляд зарплат і виплата бонусів, фінансова підтримка членів команди, які залишились в Україні, а також для корпоративних волонтерів компанії.