11 лист. 2022 р.  Дюссельдорф / Німеччина

Зміни в Раді директорів компанії Henkel

Сьогодні компанія Henkel оголосила про те, що Ян-Дірк Ауріс (Jan-Dirk Auris), член Ради директорів, відповідальний за бізнес-підрозділ «Клейові технології», завершить свою багаторічну й успішну роботу в компанії наприкінці січня 2023 року, після того, як було ухвалено спільне рішення не продовжувати його контракт, термін дії якого закінчується в кінці 2023 року. Він підтримує передання своїх сфер відповідальності наступнику.

«За більш ніж три десятиліття роботи в компанії Henkel Ян-Дірк Ауріс завжди служив нашій компанії і має багато досягнень. Під його керівництвом бізнес-підрозділ «Клейові технології» дуже успішно розвивався протягом останнього десятиліття. Сьогодні цей бізнес є беззаперечним світовим лідером у своїй галузі. Для нас настав слушний момент, щоб розглянути питання про наступництво керівника цієї бізнес-одиниці. Ми надзвичайно вдячні Яну-Дірку Аурісу за його відданість та дуже успішну роботу в нашій компанії і бажаємо йому всього найкращого в майбутньому», – зазначила д-р Сімона Багель-Трах (Dr. Simone Bagel-Trah), голова Наглядової ради та Комітету акціонерів компанії Henkel.

«Ян-Дірк Ауріс зробив виняткову та вельми успішну кар’єру в компанії Henkel. Близько 35 років з компанією, 12 із яких як член Ради директорів – це дійсно вражаюче досягнення. Його пристрасть до бізнесу в поєднанні з глибоким знанням ринків і клієнтів, а також його здатність розвивати успішні команди та лідерів, завжди були великою цінністю для компанії Henkel», – додав Карстен Кнобель (Carsten Knobel), генеральний директор компанії Henkel.

Ян-Дірк Ауріс (54 роки) працює в компанії Henkel близько 35 років і з 2011 року є членом Ради директорів, відповідальним за бізнес-підрозділ «Клейові технології», який з обсягом продажів понад 10 млрд євро є світовим лідером у виробництві клеїв, герметиків і покриттів. Він розпочав свою кар’єру в компанії Henkel у 1987 році зі стажування в галузі промислового менеджменту. Після роботи менеджером по роботі з ключовими клієнтами та менеджером з продажу в Німеччині, він обіймав посади зі зростаючою міжнародною відповідальністю в Північній Америці та Азії, перш ніж стати членом Ради директорів компанії на початку 2011 року.