30 вер. 2022 р.  Дюссельдорф / Німеччина

Зміни у складі Правління компанії «Хенкель»

Бруно П'яченца (Bruno Piacenza) залишає «Хенкель» після більш ніж 30 років успішної роботи в компанії

Бруно П'яченца (56 років), який з 2011 року обіймав посаду виконавчого віцепрезидента бізнес-підрозділу «Засоби для прання та догляду за оселею» компанії «Хенкель», залишає посаду члена Правління «Хенкель», як уже повідомлялося на початку року. З 1 жовтня 2022 року Вольфганг Кьоніг (Wolfgang König) (50 років), який наразі виконує обов'язки виконавчого віцепрезидента бізнес-підрозділу «Косметичні засоби», додатково прийме на себе відповідальність за бізнес-підрозділ «Засоби для прання та догляду за оселею», а в майбутньому очолить новостворений бізнес-підрозділ «Споживчі бренди “Хенкель”».

Коли компанія «Хенкель» у січні 2022 року оголосила про об'єднання двох своїх споживчих бізнес-підрозділів, вона також повідомила, що Бруно П'яченца залишить компанію не пізніше кінця 2022 року після активної участі у процесі інтеграції. У зв'язку з тим, що компанія «Хенкель» випереджає початково оголошений графік впровадження нової організаційної структури бізнес-підрозділу «Споживчі бренди “Хенкель”», ці зміни було перенесено на більш ранній термін.

Д-р Сімона Багель-Тра (Dr. Simone Bagel-Trah), голова Наглядової ради та Комітету акціонерів компанії «Хенкель», висловила подяку Бруно П'яченца від імені корпоративних органів та сім'ї «Хенкель» за його багаторічну працю в компанії. «Бруно П'яченца зробив значний внесок в успішний розвиток бізнес-підрозділу «Засоби для прання та догляду за оселею» а отже, й компанії «Хенкель» загалом. Під його керівництвом ринкові позиції бізнес-підрозділу «Засоби для прання та догляду за оселею» значно розширилися на міжнародному рівні, було впроваджено важливі продуктові інновації, а також значно посилено сталий розвиток вздовж усього ланцюга створення цінності – від розробки та використання до придатності нашої продукції до вторинної переробки», – зазначила д-р Сімона Багель-Тра.

Генеральний директор компанії «Хенкель» Карстен Кнобель (Carsten Knobel) також подякував Бруно П'яченца за багаторічну успішну роботу, відданість справі та внесок у розвиток компанії: «Від імені всіх співробітників компанії «Хенкель» я хотів би висловити щиру подяку моєму колезі по Правлінню Бруно П'яченца. Він понад три десятиліття працює в нашій компанії та майже 12 років успішно керує бізнес-підрозділом «Засоби для прання та догляду за оселею». Завдяки його наполегливості та досвіду наші провідні бренди та весь бізнес-підрозділ дуже сильно розвинулися за цей час. Я також хотів би висловити йому особливу подяку за активну підтримку процесу інтеграції в бізнес-підрозділ «Споживчі бренди “Хенкель”». З огляду на значний прогрес, досягнутий у поточній інтеграції, ми спільно вирішили, що настав час для передання відповідальності».

Бруно П'яченца народився у Франції та розпочав свою професійну кар'єру в компанії «Хенкель» у 1990 році. До того як стати членом Правління компанії, він обіймав посаду старшого віцепрезидента з корпоративних питань і відповідав за напрям «Косметичні засоби» в регіонах Західна Європа, Близький Схід / Африка та Азійсько-Тихоокеанському регіоні, а також був президентом компанії «Хенкель» у Франції. У 2011 році він увійшов до складу Правління компанії «Хенкель», де відповідав за бізнес-підрозділ «Засоби для прання та догляду за оселею».

Олена Андрощук Керівник відділу корпоративних комунікацій компанії «Хенкель» в Україні Київ, вул. Петра Сагайдачного, 1 +38-044-247-51-00 elena.androschuk@henkel.com Завантажити візитну картку Додати до Моя Колекція