19 квіт. 2022 р.  Дюссельдорф / Німеччина

Війна в Україні

Компанія Henkel припиняє свою діяльність у Росії

На тлі поточних подій війни в Україні компанія Henkel вирішила припинити свою діяльність у Росії. Наразі готується процес виходу з ринку. Henkel буде тісно співпрацювати зі своїми командами в Росії над деталями, щоб забезпечити належну організацію процесу припинення діяльності. Тим часом 2500 співробітників Henkel у Росії продовжуватимуть працювати й отримувати зарплату. Очікувані фінансові наслідки для Henkel у результаті запланованого виходу на цей час оцінити неможливо.

«Henkel засуджує війну Росії проти України та насильство проти невинних мирних жителів. Нашим пріоритетом залишається зробити все можливе, щоб підтримати колег в Україні, – сказав Карстен Кнобель, голова правління Ради директорів компанії «Хенкель». – Ми надаємо широку підтримку нашим співробітникам і людям в Україні та сусідніх країнах – це фінансові пожертвування, а також продукти харчування та речі. Багато співробітників Henkel також допомагають на кордонах, роздаючи товари першої необхідності або пропонуючи людям з України житло».

Олена Андрощук Керівник відділу корпоративних комунікацій компанії «Хенкель» в Україні Київ, вул. Петра Сагайдачного, 1 +38-044-247-51-00 elena.androschuk@henkel.com Завантажити візитну картку Додати до Моя Колекція