3 бер. 2021 р.

Призначення «Хенкель» в Україні: Марко Мінтас очолив бізнес-підрозділ «Засоби для прання та догляду за оселею»

Марко Мінтас призначений генеральним менеджером бізнес-підрозділу «Засоби для прання та догляду за оселею» компанії «Хенкель» в Україні.

До цього часу він обіймав посади комерційного директора аналогічного бізнес-напрямку в Хорватії та Словенії, а також регіонального менеджера Henkel з управління всіма бізнес-процесами на ринках обох країн.

«Бізнес-напрям «Засоби для прання та догляду за оселею» компанії «Хенкель» в Україні — дуже сильна команда, яка досягла найвищих результатів в умовах стрімких трансформацій ринку та стала його лідером. Нові ринкові й операційні умови не лише стали викликом, але й відкривають безліч нових можливостей. Я з нетерпінням чекаю, коли стану частиною української команди — на наш бізнес-підрозділ очікує дуже яскраве майбутнє», — прокоментував своє призначення Марко Мінтас.

Марко має колосальний досвід розвитку стратегічних проєктів Henkel, у тому числі щодо нових каналів e-commerce і трансформації роботи у традиційних каналах продажів. В умовах стрімких ринкових змін, які відбуваються через тиск нової «пандемічної реальності», його досвід допоможе зміцнити завойовані лідерські позиції бізнес-напряму «Засоби для прання та догляду за оселею» шляхом впровадження інновацій задля просування відомих споживачам продуктів, а також за рахунок розвитку нових категорій, які отримали імпульс до зростання у зв’язку зі змінами споживчих звичок і вподобань українців.

Марко Мінтас працював у різних організаціях Henkel понад 10 років у Хорватії та Словенії, кілька років провів у штаб-квартирі Henkel в Австрії, де він виконував різні обов'язки з продажу та маркетингу бізнес-підрозділу «Засоби для прання та догляду за оселею», відповідаючи за регіон із 32 країн Центральної та Східної Європи.

Серед досягнень нового керівника бізнес-напрямку «Засоби для прання та догляду за оселею» компанії «Хенкель» в Україні на попередніх позиціях — управління кризовими ситуаціями та формування сильних високоефективних команд у Хорватії та Словенії. Вони досягли стабільно гарних ділових результатів в умовах пандемії коронавірусу, яка супроводжувалася стрімкими ринковими й операційними змінами.

Марко Мінтас, Генеральний менеджер бізнес-підрозділу «Засоби для прання та догляду за оселею»

Олена Андрощук Керівник відділу корпоративних комунікацій компанії «Хенкель» в Україні Київ, вул. Петра Сагайдачного, 1 +38-044-247-51-00 elena.androschuk@henkel.com Завантажити візитну картку Додати до Моя Колекція