1 жовт. 2019 р.

У компанії «Хенкель Баутехнік (Україна)» новий керівник

Компанія «Хенкель» в Україні інформує громадськість і своїх партнерів про нові призначення.

З 2 вересня 2019 року на посаду генерального директора «Хенкель Баутехнік (Україна)» призначений Василь Дудник, який має великий досвід продажів та управління ними у провідних українських і міжнародних FMCG-компаніях.
Василь Дудник приєднався до команди «Henkel» майже п’ять років тому. Зараз він повертається до України на позицію керівника «Хенкель Баутехнік (Україна)» із головного офісу компанії в м. Дюссельдорф (Німеччина), де здійснював управління глобальними проєктами у багатонаціональній команді «Henkel AG & Co. KGaA» та відповідав за ведення міжнародних переговорів компанії, а також за розробку, розвиток і впровадження різноманітних бізнес-моделей залежно від специфіки ринку.

У період з 2014 до 2017 року Василеві Дуднику вдалось на позиції комерційного директора підрозділу «Косметичні засоби» в Україні та Молдови значно покращити роботу команди та підняти бізнес-показники «Хенкель» у двох країнах вище середньоринкового рівня. Впроваджені ним нові стратегії та запуск нових брендів, а також інноваційні управлінські рішення з прогнозування й автоматизації дозволили збільшити ефективність продажів і підвищити рентабельність бізнесу компанії.

Нове призначення сприятиме розвитку стратегії та зміцненню довгострокового лідерства компанії «Хенкель» в Україні, а також процесу зростання брендів Ceresit, Moment, Metylan та  інвестиціям в операційну діяльність.