Taft

Бренд Taft є лідером європейського ринку засобів для укладання волосся.

Історія бренду Taft почалася у 1959 році, коли на європейський ринок був випущений перший лак для волосся. Тому вже більше 60 років Taft є ідеальним рішенням за будь-якої погоди, протягом усього дня. Продукти бренда насправді стали класикою на ринку засобів для укладання, але Taft не спочиває на лаврах, а навпаки – неперервно створює інноваційні продукти та змінюється разом зі змінами в уподобаннях і потребах споживача.

У 2021 році бренд повністю оновився. Новий дизайн. Новий стиль. Нові враження. Відтепер vegan* формула у складі продуктів та доглядаючі муси без чистих синтетичних полімерів в асортименті.

Taft все ще залишається рішенням для довготривалої фіксації та об’єму - таке знайоме відчуття впевненості. Будь-яку вимогу споживачів до зачіски – тривалу фіксацію, об’єм, блиск, еластичність або термозахист – здатний задовольнити широкий асортимент продукції бренда.

Як лідер** на ринку засобів для укладання, своїм інноваційним підходом Taft сам створює тренди та впливає на виникнення нових модних зачісок.

* Не містить інгредієнтів тваринного походження
** За результатами січня-грудня 2021 р. на ринку засобів для укладання волосся в Україні. Джерело: Nielsen Ukraine