Palette

Palette, провідний європейський бренд - експерт у сфері фарбування волосся, що забезпечує стійкий колір та пропонує широкий асортимент продуктів для фарбування,здатних задовольнити будь-яке бажання жінки.

Німецька якість, сучасне бачення краси, інноваційний підхід! Бренд №1 в Європі - стійка крем-фарба Pallete*.

Перша фарба для волосся від Schwarzkopf, розроблена в 1968 році для використання в домашніх умовах. В Україні фарби Palette з'явилися в 1998 році й одразу завоювали довіру мільйонів покупців. З Palette кожна з нас знайде відтінок собі до смаку і розкриє власний унікальний стиль.

Завдяки більш ніж 45-річному досвіду застосування бренду Palette у сфері фарбування волосся у 45 країнах світу, він є визнаним експертом із фарбування, якому можна довіряти. Впродовж цих років було розроблено унікальні та ефективні формули, що перевершують очікування наших споживачів незалежно від того, наскільки різними є їхні потреби. Чи то ви бажаєте змінити колір волосся, чи надійно зафарбувати сивину або просто приміряти на себе новий імідж – бренд Palette запропонує вам повний асортимент продуктів, які дозволять втілити усі ваші бажання.
Успіх Palette є цілковитою заслугою спеціалістів Schwarzkopf, які цілеспрямовано дотримуються високих стандартів у сфері досліджень, забезпечення якості та застосовують найновіші технологічні розробки.

Palette. Ваш кращий вибір кольору!*
*Nielsen Company (Нільсен Компані) та IRI Group (ІРІ Груп), за часткою ринку фарб для волосся у штуках, за даними Січня - Грудня 2021 року.

*В асортименті Schwarzkopf