got2b

got2b – бренд, що дійсно підкреслює твою індивідуальність

Справжній трендсеттер на ринку засобів для волосся. З ним так легко виразити себе! Це вибух, провокація, скандал, хаос!

Бренд був запущений у категорії засобів для укладання волосся у 2001 році в США. Наразі продукти цього бренда є також на ринках країн Європи та Азії. У 2017 році до лінійки продуктів цього бренда було включено засоби для фарбування волосся серії got2b Color.

Головне правило got2b - завжди пам'ятати, що зачіска є способом виділитися. Це щоденний виклик бути оригінальною, і ти сама вирішуєш - приймати цей виклик чи ні.

З got2b ти можеш бути іншою кожний день. І одночасно бути собою. Будь романтичною, будь зухвалою або просто сміливою, будь яскравою або будь скромною, якщо хочеш. Підкресли свій стиль та правильно розстав акценти з got2b.

Своїм успіхом бренд завдячує модним та детально продуманим інноваційним продуктам, які надають змогу реалізувати нові способи укладання волосся та творчий підхід до його фарбування на сучасному рівні.

Основну частку продуктів для укладання волосся got2b складають засоби категорії «гель/крем/віск», при цьому лідером продажів є лінійка  Glued. У категорії засобів для фіксації та моделювання успіх на цьому ринку здобули продукти лінійки Crazy Sleek та iStyler.

Наразі бренд got2b пропонує для фарбування стійкі засоби лінійки Сolor Cream, серед яких можна обрати інтенсивні та унікальні кольори, лінійку Metallics з металічним відблиском для холодних, мерехтливих відтінків, та лінійку Bright Pastel з унікальними кастомними відтінками.. Покращена формула сприяє ефекту проти вицвітання для стійких кольорів, а кондиціонер з лічі та норі екстрактами доглядають за волоссям.