Fibreplex

Освітлення і фарбування можуть пошкодити ваше волосся, зробити його сухим та ламким. Однак тепер ці пошкодження залишилися в минулому, завдяки новій системі Fibreplex від Schwarzkopf Professional.  Fibreplex можна додавати до будь-якої фарби у салоні і він захищатиме структуру волосся під час знебарвлення, освітлення і фарбування. Результат? Зменшення ламкості волосся без зайвих зусиль при збереженні якості кольору.

Крок 1: Спочатку змішайте активатор-підсилювач Fibreplex N ° 1 з фарбою та окислювачем. Неважливо, чи ви знебарвлюєте, освітлюєте або фарбуєте волосся.  Активатор-підсилювач Fibreplex N ° 1 захищає і зміцнює волокна волосся під час фарбування. Волосся відразу виглядатиме сильним здоровим та менш пошкодженим навіть на цій ранній стадії.

Шампунь
Очищує і відновлює волосся. Створює зв'язки у волокні волосся, врівноважує рівень pH, щоб  бездоганно  зафіксувати кольорові пігменти і забезпечує інтенсивний догляд, роблячи волосся сильним, еластичним і повними блиску.

Крок 2: Після змивання фарби з волосся, візьміть інтенсивний крем Fibreplex N ° 2, залиште на п'ять-десять хвилин для процедури живлення, потім змийте. Це дає волоссю додаткову  гладкість і стабілізує зв'язки, створені в Кроці 1.

Крок 3: догляд Fibreplex не закінчується в салоні. Третій крок в системі Fibreplex - це продукт, спеціально розроблений для подальшого догляду в домашніх умовах. Маска-догляд Fibreplex N °3 забезпечує довготривалий результат фарбування і еластичну структуру волосся, захищену  від нових пошкоджень.