Ceresit

Складні будівельні проекти потребують спеціальних рішень. Всі системні будівельні рішення Ceresit розроблені на основі багаторічного досвіду та відповідають найвищим стандартам якості. Ceresit представляє широкий асортимент продуктів та системних рішень у ключових категоріях — облицювання, утеплення, улаштування підлог та стін, гідроізоляції та інші. Асортимент продукції достатньо різноманітний, щоб задовольнити потреби як тих, хто самостійно робить ремонт, так і великих промислових підприємств.

Основа нашого бізнесу — співпраця із фахівцями та представниками будівельної галузі. Фокусуючись на наших ключових цінностях — інноваційності, якості, технічній експертизі та стійкості, — ми робимо все можливе, щоб регулярно представляти вам високоякісні й найбільш відповідні системні рішення. Наш багатий досвід, знання, технології та новітні продукти допомагають нашим клієнтам бути успішнішими та ефективнішими, водночас зберігаючи природні ресурси планети.

Сьогодні Ceresit продовжує створювати та вдосконалювати технології, інноваційні рішення, відмінні продукти і послуги та використовувати тільки високоякісну сировину. В Україні продукцію Ceresit, яку виробляє компанія «Хенкель Баутехнік (Україна)», купують більше, ніж матеріали будь-яких інших будівельних брендів.

Ключовий бренд
www.ceresit.ua

Для професіоналів

Великі проекти з будівництва потребують перш за все значного досвіду та використання найсучасніших продуктів. За більш ніж 100 років існування бренду, Ceresit довів, що пропонує і те, й інше. Саме тому в усьому світі люди довіряють продуктам бренду Ceresit.

Ceresit представляє повний портфель продуктів, створених саме для професійних будівельників, архітекторів, інженерів та людей, які займаються будівництвом та потребують рішень для:

  • підготовки поверхонь;
  • гідроізоляції;
  • ремонту та реконструкції;
  • приклеювання;
  • герметизації та покриття;
  • заповнювання тріщин;
  • монтажу;
  • ізоляції, із фокусом на вертикальних конструкціях.

Для побуту

Для всіх, хто хоче вдало завершити будівництво або реконструкцію асортимент Ceresit пропонує продукти, котрі можуть використовувати самостійні майстри із різним рівнем навичок, які потребують легких у застосуванні, високоякісних та стійких матеріалів.