9 трав. 2023 р.

Бренди «Хенкель» надають підтримку мешканцям  модульних містечок Бучі та Ворзеля

У межах корпоративних гуманітарних проєктів компанія «Хенкель» в Україні та її бренди продовжують реалізацію заходів на підтримку постраждалих від війни українців. Спільно з партнерами «Епіцентр К» та «Імперія-Холдинг»  було надано допомогу внутрішньо переміщеним особам, що проживають у модульних містечках Бучі та Ворзеля.

Бренди компанії Gliss, Fa, Palette, Taft, Sсhauma, Shamtu спрямували частину прибутків від реалізації продукції у мережі будівельних гіпермаркетів «Епіцентр» на придбання необхідних речей для мешканців модульних містечок Київської області. Ми вдячні споживачам, котрі долучилися до такої доброї справи.

«Наша гуманітарна підтримка фокусується на потребах українців, які постраждали від війни. Протягом всього часу, на який випали важкі випробування та виклики, «Хенкель» та наші корпоративні волонтери докладають зусиль для подолання гуманітарної катастрофи. Ми допомагаємо мешканцям шелтерів для переселенців, гуманітарним рухам і фондам, відгукуємося на прохання постраждалих внаслідок війни громад у небезпечних регіонах і в тих населених пунктах, які стали прихистком для тимчасово переміщених осіб.», — розказала Олена Єфремова-Курсік, президент «Хенкель» в Україні.

На підтримку понад 180 осіб, серед яких родини з маленькими дітками, дорослі та літні люди, компанія «Хенкель» та її бренди спрямували по 5 грн. з кожної упаковки, проданої під час акції у мережі «Епіцентр».

Завдяки підтримці партнерів і прихильників брендів «Хенкель» за час акції, яка тривала упродовж березня, вдалося зібрати понад 150 тис. грн. Вже 1 травня засоби, речі й обладнання для облаштування побуту компанія «Хенкель» в Україні з партнерами передала мешканцям модульних містечок у місті Буча та смт Ворзель Київської області. Окрім цього, було надано 150 наборів Schwarzkopf по догляду за волоссям і тілом.

На прохання Управління соціальної політики Бучанської міської ради були придбані необхідні для облаштування побуту товари, серед яких подушки, засоби для прибирання, мийні засоби, засоби особистої гігієни, а також необхідне обладнання.

Ми щиро вдячні нашим партнерам за підтримку ініціативи та споживачам за їх вибір і залученість до добрих справ.

Пакет програм солідарності та гуманітарних проєктів від міжнародної компанії Henkel, її брендів та українських бізнес-підрозділів для України та її громадян сягнув понад 6 млн євро у вигляді фінансової підтримки та надання товарів першої необхідності.

У межах гуманітарних проєктів «Хенкель» та ініціатив корпоративних волонтерів компанії в Україні та країнах ЄС, мережі українських і міжнародних партнерів надається допомога громадам постраждалих регіонів, лікарням, шелтерам для біженців і тимчасово переміщених осіб, волонтерським рухам, фондам і благодійним організаціям, закладам для дітей, які залишилися без батьківського піклування.

Пресреліз (130,88 KB)
Олена Андрощук Керівник відділу корпоративних комунікацій компанії «Хенкель» в Україні Київ, вул. Петра Сагайдачного, 1 +38-044-247-51-00 elena.androschuk@henkel.com Завантажити візитну картку Додати до Моя Колекція