9 квіт. 2018 р.  Дюссельдорф / Німеччина

Загальні збори компанії Хенкель

Хенкель виплачує рекордні дивіденди

на загальних зборах компанії Henkel AG & Co. KGaA в Дюссельдорфі 9 квітня 2018 року акціонери схвалили всі подані пропозиції. Загалом у заході взяли участь близько 1300 акціонерів.

Рішення про дивіденди

Як запропонували комітети, загальні збори затвердили збільшення дивідендів на 10,5 відсотка на одну привілейовану акцію у 1,79 євро (попередній рік - 1,62 євро) та на 10,6 відсотка більше дивідендів на одну просту акцію у 1,77 євро (попередній рік - 1,60 євро). Це найбільший дивіденд, який Хенкель коли-небудь платив за обидва типи акцій. Коефіцієнт виплат становить 30,7 відсотка чистого прибутку, скоригованого на спеціальні статті після неконтрольованих часток. В цілому, компанія "Хенкель" виплатить дивіденди на суму близько 780 мільйонів євро.

Додаткові вибори до складу комісії учасників товариства та наглядової ради

Пан Йоганн-Крістоф Фрей (Johann-Christoph Frey) вийшов із складу наглядової ради з моменту завершення загальних зборів 2018 року та був обраний членом комісії учасників товариства. Пан Фрей заступив на місце пана Бориса Кенесса (Boris Canessa), який звільнився з посади 30 квітня 2017 року і вийшов з комісії учасників товариства. Пан Філіп Шольц (Philipp Scholz) був обраний членом Наглядової ради після пана Фрея.


У цьому документі наведені прогнозні твердження, що базуються на припущеннях та оцінках, зроблених на цей момент корпоративним менеджментом компанії Henkel AG & Co. KGaA. Для прогнозних тверджень характерні такі вирази, як "очікується", "передбачається", "планується", "прогнозується", "припускається", "вважається", "за оцінками", "сподіваємось", "прогнозуємо" та подібні ним вислови. Ці твердження не слід сприймати як будь-які гарантії того, що ці очікування виявляться правильними.  Майбутні показники та результати, фактично досягнуті компанією Henkel AG & Co. KGaA та її афілійованими компаніями, залежать від цілої низки ризиків та невизначеностей, а тому можуть значно відрізнятися від прогнозних тверджень. Багато з цих факторів є поза межами контролю "Хенкель", їх неможливо точно оцінити заздалегідь - це, насамперед, майбутня економічна ситуація, дії конкурентів та інших операторів ринку. "Хенкель" не планує та не зобов'язується оновлювати прогнозні твердження.

Др. Сімона Багель-Тра (Simone Bagel-Trah), голова Комітету акціонерів і Наглядової ради компанії; Ханс Ван Байлен (Hans Van Bylen), Голова правління Ради Директорів

Віталіна Клепка Керівник відділу корпоративних комунікацій компанії «Хенкель» в Україні Київ, вул. Саксаганського, 120 +38-044-569-96-00
+38 044 569 96 01
vitalina.klepka@henkel.com Завантажити візитну картку Додати до Моя Колекція

Додаткова інформація