Schwarzkopf

Schwarzkopf – це бренд засобів догляду за волоссям, який здобув довіру споживачів завдяки високій якості, досвіду та інноваційного підходу протягом вже 120 років.

Основою успіху бренду Schwarzkopf є застосування інноваційних рішень, безпечність продуктів, їхня якість, довіра споживачів та досвід професіоналів. Краса волосся – ось наша мета, і це прагнення відображається у кожному з наших продуктів.

Ключовий бренд
www.schwarzkopf.ua

Для споживачів

Досвід професіоналів для вашого волосся

Запорукою процвітання бренду Schwarzkopf є застосування інноваційних рішень, безпечність продуктів, їхня якість, довіра споживачів та досвід професіоналів. Успіх бренду та задоволеність споживачів є свідченням того, що продукти Schwarzkopf незмінно відповідають високим очікуванням споживачів і відображенням гасла «Досвід професіоналів для вашого волосся»

Краса волосся – ось наша мета, і це прагнення відображається у кожному з наших продуктів. Бренд Schwarzkopf представлений широкою лінійкою продуктів трьох категорій: засоби догляду за волоссям, засоби для укладання волосся та засоби для фарбування волосся. Серед них – такі легендарні бренди, як Schauma, Gliss Kur, Taft, Palette, Brilliance. На кожній упаковці продукту та у всіх рекламних роликах завжди можна побачити широко відомий товарний знак – силует чорної голови, що є символом інноваційності продукту. 

Для професіоналів у салонах

Schwarzkopf Professional – Together. A passion for hair

Ми віримо у силу синергії та пристрасті до своєї роботи. Ми віримо, що справжня співпраця – це взаємовигідне партнерство на все життя.

Ми – Schwarzkopf Professional і все, що ми робимо, ми робимо для перукарів.

Наші перукарі знаходяться в центрі всього, що ми робимо. Ми побудували нашу динамічну бізнес-модель навколо них. Інноваційні продукти, підтримка, експертна освіта, натхнення, святкування спільних досягнень - ми пропонуємо все це і багато іншого. Ми вимірюємо наш успіх успіхами наших перукарів. І це все, що має значення.