Gliss

Gliss як експерт у сфері засобів відновлення волосся пропонує високоефективні інноваційні продукти, дія яких спрямована на задоволення усіх потреб, що виникають у догляді за волоссям.

Gliss – це бренд спеціалізованих засобів з відновлення волосся, в основу якого покладено унікальну технологію з комплексом рідких відновлювальних речовин. Ця технологія з використанням рідких кератинів працює не лише на поверхні волосся, але й відновлює його зсередини. Починаючи з 1952 року, коли у Німеччині з’явився перший спрей-тонік Gliss, цей бренд став асоціюватись з професійним підходом до відновлення пошкодженого волосся. Вже понад 60 років Gliss є символом засобів догляду за волоссям для вимогливих споживачів та втіленням найновіших досягнень у цій сфері.

Слухняне, здорове й блискуче волосся – вершина бажань жінок у всьому світі. На практиці ж все часто інакше – волосся тьмяне і ламке, недоглянуте чи навіть пошкоджене. Вихід лише один – правильний догляд за ним.Кожен тип волосся потребує індивідуального догляду, тому засоби слід добирати дуже ретельно. Продукти для догляду Gliss містять спеціальні активні комплекси, які відповідають потребам різних типів волосся.