Syoss

Продукти бренда Syoss — це доступний догляд і професійний результат!
Syoss як експерт із догляду за волоссям пропонує своїм споживачам доступні засоби для професійного догляду. Усі продукти SYOSS містять високотехнологічні інгредієнти та технології, що розроблені разом із перукарями та призначені спеціально для домашнього використання, забезпечуючи такий вигляд волосся, як після салону.

Місія SYOSS - забезпечити споживачів якістю, як у салоні, на яку заслуговує  волосся. Заснований у Японії SYOSS символізує професійну якість формули, що дає чудові результати при кожному використанні.

Технології засобів Syoss поєднані з натуральністю, вони містять Аміно комплекс, що відновлює структуру волосся, та натуральні інгредієнти для професійного догляду. Даний підхід побудовано на основі концепції J-Beauty. Зокрема, ця концепція  прийшла до нас із категорії «skincare», вона визнана спеціалістами по догляду за шкірою та обличчям за її високоефективні, але традиційні формули.

  • Догляд за волоссям:  Syoss презентує широке портфоліо рішень для всіх типів та потреб волосся як в жіночому, так і в чоловічому сегменті Кожна лінійка продуктів містить «салонну систему точностей». Ця технологія "перевіряє" кожне пасмо, лагідно відновлюючи структуру волосся.
  • Укладання волосся:  Високоефективна формула з системою контролю стайлінгу забезпечує оптимальний баланс між фіксацією та пружністю для зачіски, наче після салону.
  • Фарбування волосся:  Syoss пропонує фарби для волосся, що відповідають останнім салонним трендам. Наші фарби розроблені та протестовані професіоналами та пропонують насичені, тривалі та яскраві кольорові результати. Для професійного використання.

Стійка фарба для волосся Syoss професійної якості, розроблена і протестована разом з перукарями і колористами. Кольорові пігменти глибоко проникають у волокна волосся, надаючи інтенсивності кольору до 10 тижнів та професійне зафарбовування сивини. SALONPLEX Care Technology відновлює пошкоджені зв’язки у волоссі та волосся зсередини. Формула з Кератином обволокує кутикули волосся для згладження і зміцнення поверхні волосся. Для покращеної видимої якості волосся* і до 80 % меншої ламкості волосся.

Безаміачна фарба Syoss Oleo Intense дбайливо ставиться до Вашого волосся і надає професійне зафарбовування сивини. Доглядаючі олії у формулі глибоко наповнюють волокна волосся кольоровими пігментами для насиченого і стійкого кольору.
Кондиціонер містить доглядаючу арганову олію, яка робить волосся м’яким, шовковистим і сяючим. Вона інтенсивно дбає про волосся після фарбування для надання сили та здорового вигляду волоссю.

SYOSS - твій унікальній стиль.

Ключовий бренд
www.syoss.ua

Інформація та сервіси

Також відомий, як…

В інших країнах бренд Syoss також відомий, як

Saint Algue Syoss.